If you want to Refresh your Self, Come on this is the right choice. with Greatful we will welcome You here. #bungalow #rajaampat #stay #refresh #travel #lovetravel #lifeoftravel #destination #paradise #papua #indonesia #enjoy #awesome #picturefortoday #travelgram #freedom #calm #wonderful #place #awesome #nature #beach
0
12 seconds ago
My backyard is kinda photogenic, I would say! 🤓@plotagraphpro . . Kind of jealous i dont get to see the eclipse, but i do get to see this sky show every day i come home ❤️🌌🌟💫. 2 hours Exposure . . . #maui #hawaii #paradise #milkyway #galaxy #sky #gascloud #cluster #nasa #haiku #insomnia #westside #nikon #nikonusa #nikonhawaii #portrait #portraitphotography #landscape #landscapephotography #mauiportraits #mauiphotography #mauiphotographer #astrophotography #poetryinmotion #huffpostgram #worldpostgram #startrails
12
13 minutes ago
2
22 seconds ago
*MASIH PROMO EDISI MERAH PUTIH* Karpet Paradise, Shafira & Safari Afrika Size 160x210 @ 275.000 *GRATIS ONGKIR WILAYAH JAWA dan SUMATRA* *Luar wilayah tersebut, subsidi ongkir maksimal 50.000/pcs* Promo berlaku sampai tanggal 26 agustus 2017 (selama stok masih ada) #karpet #lantai #permadani #promokarpet #freeongkir #subsidiongkir #promo #merahputih #kemerdekaan #free #subsidi #ambal #ambalan #dekorasi #dekorrumah #griyacantik #kumpulkeluarga #lesehan #makanbersama #paradise #shafira #safariafrica #zambenicollection #timgerairaya
0
20 seconds ago
Set cantik peloles. 📱📞 0136076310 Set Combo C with pipi pink . Wah menangis tgk set ni 😱😰 . Bukan muka je flawless, pipi pun pinkish2 natural je..make up tp nampak muka fresh pinkish smulajadi tau.. . KELEBIHAN BC CREAM: . 🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah 🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV 🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap 🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit 🌹TAHAN LAMA sehingga lebih dari 8 jam 🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal 🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF . . Apa kebaikkan pipi pink stick blusher ni? . 🌺- hasil yang natural ,wajah akan nampak lebih natural macam pipi asal yang kemerah-merahan. Lebih berseri seri dan gl0wingggg gituueee. 🌺 kekal lama , tahan sehingga 7-8 jam, tak perlu t0uch up banyak kali. 🌺senang digunakan, kalau nk t0uch up just dap dap dap jur kt pipi . lpas tu boleh ratakan dengan jari atau berus. Boleh guna kat mana mana je.. dalam kerete mcm awek tu pakai pun boleyy. 🌺sesuai untuk semua , bahan2 digunakan dari extract tumbuh tumbuhan takkan mer0sakkan kulit . Ditambah lagi ianya mengandungi vitamin untuk penjgaan kulit agar tidak r0sak. 🌺mudah dibawa , didatangi dengan sais yg mudah dibawa kemana sahaja. Letak dalam p0ket pun boleyy.. 🌺tidak comot time nak guna sbb ianya jenis cream dan tak kan berterabur atas pipi. 🌺Mesra wuduk. Cepat2 whatsapp . Dah lah murah original item. Pastu dpt gift pulak beli set combo ni..tak senang duduk dibuatnyaa set peloles hbs ni 💘 #teamhajar #dyxybccream #pipipink #boosterwhitening#dyxyfacemistgreentea #foundation #foudationmerawatkulit #okayamalaysia #pipipink #paradise#setmakeup#pipipinkblusher#blusheroriginal#naturalblusher#dyxybcreammurah#dyxyoriginal#boosterwhiteningmurah#boosterwhiteningoriginal#ubatputih#ubatuntukputihmujarab#nakputihcepat#pinggantakretaknasitakdingin#raysharizrose#asyallie#hannadelisha#stickblusher
0
21 seconds ago
husband looking quite content @dmbaumgarten #tuscany #paradise #buongiornobaumgarten #nofilter #italia #spritzseason
0
30 seconds ago
Load more